Webdesign

Webdesign is voor mij een combinatie van veel dingen. Natuurlijk moet een website er goed uitzien. Maar een goede website is ook:  inhoud eerst, gebruiksvriendelijk, technisch robust en toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen en apparaten. Mijn overtuiging is dat je de beste en meest gebruiksvriendelijke websites maakt door de behoefte van de eindgebruiker centraal te stellen.

Websites werden ooit alleen gebruikt op desktop computers. Tegenwoordig bekijken we websites ook op telefoons, tablets en laptops en zelfs horloges en koelkasten. Naast de muis, bedienen we websites met onze vinger, toetsenbord en zelfs met onze stem. De snelheid van je internetverbindingen kan sterk wisselen. De wifi in de trein is meestal langzamer dan bij je thuis of op kantoor. Toch wil je dat je website er op al die apparaten en schermen er goed uit ziet.

Al met al flink wat uitdagingen voor het maken van websites. Ik werk daar elke dag met veel plezier aan. Heb je een webdesign project? Ik werk graag met je samen. Bel of mail gerust: 038-337-7814 of post@woutervanderzee.nl.