Rond het jaar 2000 las ik mijn allereerste boek over webdesign. De magie van code en design op een scherm, ik vond het geweldig. En dat vind ik nog steeds.

Aan de TU Delft heb ik Industrieel Ontwerpen gedaan. Enkele jaren gewerkt als technisch schrijver en trainer bij Frog AGV Systems (nu Oceaneering), als grafisch ontwerper bij een reclamebureau in Meppel en van 2011 tot 2020 was ik freelance webdesigner.

Begin 2020 heb ik met Erik Joling webdesign bureau Het Weblokaal opgericht. Wij maken de wereld graag een beetje beter. En we geloven dat je ook impact kunt hebben met hoe je een website maakt.

Het vak webdesign heb ik mij grotendeels zelf aangeleerd. Daarvoor las ik honderden blogs, videos en boeken. Mijn kennis geef ik graag terug. Naast mijn werk bij Het Weblokaal ben ik vier jaar docent webdesign geweest op Hogeschool Tio Utrecht. Af en toe schrijf ik een artikel hier of op medium.com.

Vader van drie geweldige tieners, speel te fanatiek basketbal, maakt foto’s, speelt met letters en StuBru is de beste radiozender ter wereld.